Projecten

Projecten:

 

Domotica projecten zijn er in verschillende maten en vormen.
Elektrokern Solutions is uw partner van het begin tot het einde bij het succesvol opleveren van een domotica project. Wij helpen bij het vertalen van de klantwens naar techniek door integratie van de bestaande systemen en implementatie voorstel op componentniveau , inclusief de noodzakelijke programmering en pre-configuratie. Resulteert een advies van Elektrokern Solutions in een opdracht, dan garanderen wij u dat alles naar behoren werkt. Mochten zich tijdens het installatietraject problemen voordoen, dan kunt u rekenen op de support van Elektrokern Solutions. En als het probleem niet “op afstand” kan worden opgelost, dan komen wij op locatie de problemen te verhelpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KNX Professionals, de netwerkorganisatie voor vakmensen die met de domoticastandaard KNX werken, hebben een gratis app ontwikkeld. De app Smart Inside toont talloze mooie voorbeelden van op KNX gedragen woningen en gebouwen. 

Volautomatisch kasteel
Smart Inside toont projectbeschrijvingen in de categorieën woningbouw, utiliteit, zorg, horeca en specials. Denk bij ‘specials’ bijvoorbeeld aan een volautomatisch zwembad, kasteel en kinderdagverblijf. Vindt iemand een project interessant dan download hij of zij eenvoudig de uitgebreide projectbeschrijving. Of hij slaat hem op in zijn favorieten.

Ter inspiratie voor de markt 
De app is een mooie manier voor system integrators en andere KNX Professionals om de groeiende database te tonen van projecten die met KNX zijn geautomatiseerd. Deze voorbeelden inspireren architecten, adviseurs, makelaars en opdrachtgevers om ook meer uit hun vastgoed te halen. Meer comfort, veiligheid en energiebesparing.

Schuurman
Wilt u meer weten over KNX en de mogelijkheden, dan kunt u uiteraard terecht bij Schuurman Elektrokern Solutions.
Bel met Freerk André de la Porte op 06 52462173 of kijk op de website van Schuurman Elektrokern Solutions bij Domotica.


Download Smart Inside in de App Store of Google Play Store, of ga naar de FacebookTwitterPinterest of Instagram pagina van Smart Inside.

 

stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen